MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste...
fot. pixabay.com

Jak wędzić ryby? Można na zimno albo na gorąco. Dowiedz się, jakiego drewna użyć do wędzenia ryb i wypróbuj na na działce

Mięso ryb wędzone na gorąco powinno być delikatne, soczyste i jędrne, o mało zwięzłej konsystencji oraz lekkim dymnym zapachu.

Zobacz również

Jest nowy zawodnik w piłkarskiej drużynie ŁKS. To pomocnik

NOWE
Jest nowy zawodnik w piłkarskiej drużynie ŁKS. To pomocnik

Toruń. Profesor Grzegorz G. z Akademii Jagiellońskiej został zatrzymany przez CBA

Toruń. Profesor Grzegorz G. z Akademii Jagiellońskiej został zatrzymany przez CBA

Polecamy

Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

HIT DNIA
Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

HIT DNIA
To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami